Οικονομικές ιδέες για το Restaurant Design

restaurant design

Μερικές φορές το ρητό “less is more” είναι πολύ σημαντικό όταν πρόκειται για το restaurant design. Ανάλογα με το θέμα του εστιατορίου σας, μπορείτε να ξεφύγετε από τους προβληματισμούς που αφορούν το design με πολλά οικονομικά κόλπα. Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, θα βρείτε μερικές ιδέες για τη δημιουργία ενός ελκυστικού χώρου τραπεζαρίας χωρίς να ξεπεράσετε τον αρχικό προϋπολογισμό σας.

restaurant design

Πετάξτε τα τραπεζομάντιλα
Τα λευκά τραπεζομάντιλα είναι ιδανικά για δεξιώσεις, γάμους και άλλες εκδηλώσεις, αλλά η χρήση τους σε τραπεζαρία εστιατορίων μπορεί να είναι δαπανηρή. Ο τακτικός καθαρισμός, το πάτημα και το κόστος αντικατάστασης συσσωρεύονται γρήγορα. Επιπλέον, λινά τραπεζομάντιλα μπορούν να στείλουν το λάθος μήνυμα σε πιθανούς πελάτες. Μπορεί να πιστεύουν ότι η εγκατάστασή σας είναι υπερβολικά δαπανηρή για τον προϋπολογισμό τους και να προχωρήσουν σε ένα μέρος που αισθάνονται πιο άνετα. Μια καλή επιλογή είναι οι πετσέτες με λινό ύφασμα, οι οποίες μπορούν να πλυθούν και να στεγνώσουν στο σπίτι, εξοικονομώντας σας λογαριασμούς καθαρισμού.

Δημιουργήστε τα δικά σας μενού
Αντί να στέλνετε τα μενού σας σε επαγγελματία, δημιουργήστε το μενού σας με τον υπολογιστή και τον εκτυπωτή σας. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές διαθέσιμες με τα τυπικά λογισμικά και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο μενού που θα ταιριάζει με το σχεδιασμό του εστιατορίου σας.

Σκεφτείτε ένα πιο απλό dress code
Ένας σερβιτόρος σε ένα λευκό πουκάμισο και γραβάτα δίνει μια πολύ διαφορετική εντύπωση από έναν με ένα μπλουζάκι και τζιν. Αντί να επενδύετε σε μπλουζάκια βαρετού τύπου με ένα κεντημένο λογότυπο, δοκιμάστε ένα μπλουζάκι, το οποίο μπορεί να κοστίσει πολύ λιγότερο. Ένα πλεονέκτημα του προσωπικού που φοράει μπλουζάκια είναι ότι μπορείτε να τα πουλήσετε και στους πελάτες. Τέλος, μπορείτε να αφήσετε το προσωπικό σας να ντύνεται με τα δικά του ρούχα, γεγονός που δεν κοστίζει καθόλου.

Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας.
Όταν σχεδιάζετε το design του εστιατορίου σας, μην φοβάστε να κάνετε κάτι μοναδικό. Εάν σκέφτεστε τα σχέδια μπάνιου, και νιώθετε ότι δεν είναι το ισχυρό σημείο σας, ρωτήστε μερικούς δημιουργικούς φίλους για ιδέες. Με λίγη φαντασία, σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να είναι μέρος ενός μοναδικού restaurant design

Source :